Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
Почивка на море
Почивка на планина
Почивка в СПА курорти
Лов и риболов
Екскурзии и походи
Хотели в градовете
Бели Осъм
Комплекс „Трите къщи”
Комплекс „Трите къщи” е отворен за посетители в началото на 2008 година. Уютът, приятната обстановка и стилният интериор в духа на старите български къщи, съчетани с тишината, спокойствието и красотата на Троянския Балкан предразполагат за пълноценен отдих сред природата. В просторния озеленен двор с красиви каменни зидове се намира обширно лятно барбекю в стар стил, което предлага всички удобства за отмора сред природата. Комплекс „Трите къщи” са подходяща дестинация за семейна почивка или почивка с приятели през цялата година.

Къща "Мариана" е най-голямата, за максимум 6 човека, с две големи спални, голям хол, в който има легло за двама души. Къща "Тони" и къща "Ники" са подходящи за по 4 човека, имат една голяма спалня, самостоятелен хол, в които могат да спят двама души. Във всяка от къщите има възможност да се сложи и детско легло.

Има чудесно лятно барбекю в старинен стил с пещ. На три големи маси могат да се чувстват добре 18-20 човека. За есента барбекюто се затваря и има газова печка за отопление. Дворът е голям и позволява децата да играят свободно, както и да се къпят в малко басейнче и външен душ. На зелена морава има шезлонги.
Информация за Комплекс „Трите къщи”

2005-2010 BgTourInfo © All Rights Reserved