Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
Почивка на море
Почивка на планина
Почивка в СПА курорти
Лов и риболов
Екскурзии и походи
Хотели в градовете
Варна
Бургас
Св. Константин
Балчик
Обзор
Шкорпиловци
Свети Влас
Лозенец
Лозенец
Хотел – ресторант "Стражица"
Хотел – ресторант "Стражица" в с. Лозенец се намира в живописно курортно селище на 55 км. южно от Бургас, между грaдовете Китен и Царево. Селището разполага с няколко пголеми и малки плажове от двете му страни. Лозенец е уникално съчетание на просторни плажове с кристално чиста вода, много слънце, цветя и девствената природа на Странджа.

Хотелът е четириетажен. Легловата база е разположена на три етажа и се състои от едно студио и 23 стаи. Стаите са със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и хладилник. Студиото е с климатик и има голяма панорамна тераса с изглед към морето. Безжичен интернет.

Към хотела има малък ресторант с открита и закрита част. Хотелът разполага със собствен паркинг. В дворната оградена част има детска площадка с люлки, пързалка, пейки и др. За клиентите на хотел "Стражица" се организират екскурзии до културно-забележителни места по черноморието, обучение по сърф, разходки, пикник с яхта и др.
Информация за Хотел – ресторант "Стражица"
Синеморец
Артхотел "Асти"
АСТИ артхотел се намира на 100 м от плаж Бутамята, 20 км от Царево и 90 км от Бургас. Работи целогодишно и посреща гостите си в комфортна и уютна хотелска база. Персоналът полага всички усилия за качествено и гостоприемно обслужване, което, заедно с природните дадености, ще направят ваканцията тук - незабравима!

Гостите на АСТИ артхотел избират между 26 апартамента (за 2-4 души), с индивидуален стил, но равен, висок стандарт на обзавеждане. Разполагат с модерна баня, кухненски бокс, климатик, кабелна телевизия, телефон с директно набиране, високоскоростен интернет, минибар. И още: тенис-корт, фитнес, подземен гараж.

Ресторант АСТИ предлага качествена българска и европейска кухня и дълго разнообразно рибно меню. Закуската - блок маса, е вкусна и богата, съобразена с различни предпочитания. При заявка осигуряваме трансфер от и до летище или ж.п. гара Бургас и организираме екзкурзии в района на Странджа и черноморския регион.
Информация за Артхотел "Асти"

2005-2010 BgTourInfo © All Rights Reserved