Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
Почивка на море
Почивка на планина
Почивка в СПА курорти
Лов и риболов
Екскурзии и походи
Хотели в градовете
Пампорово
Хотел "Стената"
Хотел "Стената" е ваканционен комплекс, разположен в местноста Студенец, в непосредствена близост до писта Стената, в едно от най-добрите места в курорта с уникалната възможност да карате ски "от и до прага на входната Ви врата". Нашите удобства съответстват на изискванията за 3 звезден хотел с впечатляващата комбинация на уникална локация и функционалност. Хотелът се намира на Зелената писта и на 50 м от два влека, детска писта и лифт, водещ до връх "Снежанка".

Хотелът е проектиран така, че да задоволи различни вкусове и нужди. Неговите съоръжения са подходящи за планински туризъм, спорт, развлечения, конгресен туризъм и бизнес срещи. Всяка една част от комплекса се придържа към всички европейски изисквания и стандарти като осигурява перфектни условия както за туризъм. Локацията, голямото разнообразие от услуги и специализираният персонал Ви гарантират една незабравима и приятна ваканция.

Хотел "Стената" разполага с 64 апартамента със 174 основни и 122 спомагателни легла, като във всеки апартамент има разгъваемо канапе, на което могат да спят допълнително двама души. На Ваше разположение е ресторант, който предлага ястия от традиционната българска кухня и интернационални специалитети, Лоби и Коктейл бар, Подземен паркинг. "Стената" Ви предлага множество разнообразни услуги, като коли под наем, туристически услуги, транспорт от и до аерогара София, Пловдив или други дестинации в България.
Информация за Хотел "Стената"

2005-2010 BgTourInfo © All Rights Reserved