Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
Почивка на море
Почивка на планина
Почивка в СПА курорти
Лов и риболов
Екскурзии и походи
Хотели в градовете
Копривщица
Хотел "Панорама"
Сгушени в сърцето на България, само на час и половина път от София и Пловдив, ще откриете Копривщица и хотел-механа "Панорама". Той се състои от 2 части - битова (копривщенска) и нова (съвременна), с капацитет от 38 легла, разположени в двойни, тройни стаи и апартаменти. Всички стаи има собствен санитарен възел, кабелна телевизия, локално парно и тераси.

Битовата част на хотела пресъздава уюта на традиционния копривщенски дом. Новата част на хотела предлага съвременен тип обзавеждане, баните са оборудвани с душ-кабини и сешоари. Открийте вкуса на българските гозби в механата на хотела (46 места). Приятен интериор, разкриващ красотата на възрожденската къща, топлина и разнообразие от напитки. Хотелът разполага с конферентна зала - 25 места.

Ето и нашите атракционни програми за гости на хотела: Пикник в планината, конна езда, събиране на горски плодове и билки, разходки с файтон, еднодневни екскурзии с микробус, битови вечери в механата ...
Информация за Хотел "Панорама"
Хотел “Планински рай”
Хотел “Планински рай” Ви предлага една чудесна възможност за почивка. Хотелът разполага със 7 стаи, 2 кухни със съдове за готвене и паркинг. Общият брой легла е 15. Само две от стаите са с общ санитарен възел. От терасата се открива невероятен изглед към старата част на град Копривщица. Имате уникална възможност да се насладите на прекрасните борови гори и просторни поляни.

В подземния етаж на къщата е разположена механа, изцяло обзаведена в стар, възрожденски стил. Механата разполага с камина, кухня, оборудвана с всичко необходимо за смаостоятелно приготвяне на храна, прибори, DVD, стерео-уредба, хладилник, шишове, скара и всичко необходимо за едно приятно прекарване в нашия хотел.

В дворът на къщата е изградено барбекю, което Ви предоставя възможноста за приготвяне даже на агне. През лятото можете да използвате лятната кухня, оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна.
Информация за Хотел “Планински рай”

2005-2010 BgTourInfo © All Rights Reserved