Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
Почивка на море
Почивка на планина
Почивка в СПА курорти
Лов и риболов
Екскурзии и походи
Хотели в градовете

Шумен
Хотел "Рай"
Хотелът е разположен в подножието на Национален Парк "Шуменско плато" на 150 м. от центъра на града. Разполага с 13 стаи и 2 апартамента, модерно обзаведени, с Интернет-връзка, телефон и телевизор. На разположение на гостите са лоби-бар, конферентна зала, солариум, охраняем паркинг.
Информация за Хотел "Рай"
Велики Преслав
Хотел-ресторант "Омуртагов мост"
Открехнете вратата към древността, красотата и емоцията! И изберете Велики Преслав, защото тук ще Ви разкажат царствената история на България, ще приковат вниманието Ви в магнетичните легенди, сплели вярванията на местните хора. Насладете се на неповторимата природа на старопрестолния град, съхранил богатото природно и уникално историко-археологично богатство. Пътувайте по екомаршрути до природните резервати Патлейна и Дервиша, старините от времето на Цар Симеон.

Едно е тези места е Хотел - ресторант "Омуртагов мост", разположен в сърцето на Археологическия резерват, на 3 км от град Велики Преслав, по пътя от Шумен, през Върбишкия проход. Комплекс "Омуртагов мост" е разположен в гориста местност, близо до река Камчия, което го прави много подходящо място за лов и риболов и планински туризъм. Хотелът разполага с 19 двойни стаи и 3 апартамента, със собствен санитарен възел, сателитна телевизия, локално парно, безжичен интернет, климатик, румсервиз. Стаите са изключителни уютни и просторни, с възможност за допълнителни легла.

Ресторантът е с 300 места, има лятна градина и конферентна зала. Кухнята предлага изключително разнообразни и вкусни местни ястия: рибна чорба, винаги прясна риба и раци от басейните пред комплекса, тарама хайвер. По предварителна заявка ще Ви приготвят агне на пещ, агне на чеверме, пълнен заек, пълнен шаран. Ресторантът е много подходящ за сватбени и семейни тържества, рождени дни и тийм билдинги.
Информация за Хотел-ресторант "Омуртагов мост"
Нови Пазар
Хотел "Гардения"
Хотел "Гардения" е малък семеен хотел, има ресторант със 70 места, тераса, лятна градина и охраняем паркинг. Разположен е в централната част на град Нови Пазар, на 2 км от автомагистрала "Хемус", на 65 км от Варна и невероятните плажове на Черно море. Областният център Шумен е на 20 км., старата българска столица Плиска е на 5 км., а паметникът на ЮНЕСКО - "Мадарският конник" е на 10 км. от хотела.

Настанете се удобно в нашите двойни стаи. Те са обзаведени стилно и модерно, впечатляват със своя уют и комфорт. Стаите разполагат с кабелна телевизия, интернет и климатик. Възползвайте се от бара или потърсете услугите на рум-сървиса. Отдъхнете на красивата тераса или просто се отпуснете пред телевизионния екран.

Ресторантът с лятна градина "Темпора" е мястото за вкусен обяд или вечеря, както и за вълнуващи и незабравими семейни тържества. Уютното заведение предлага богата закуска и разнообразен асортимент от българска и интернационална кухня.
Информация за Хотел "Гардения"

2005-2010 BgTourInfo © All Rights Reserved